Αυτό είναι τo Nissan Kicks

Σχετικά άρθρα

Nissan Kicks (7)

Η Nissan παρουσίασε επίσημα το Kicks, ένα νέο crossover που αρχικά θα πωλείται στην αγορά της Βραζιλίας και στις υπόλοιπες λατινικές χώρες, αλλά αργότερα θα πωλείται σε όλο τον κόσμο.

Το αυτοκίνητο αποτελεί την έκδοση παραγωγής του Kicks concept που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση του Σάο Πάολο πίσω το 2014. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου παραγωγής, παραμένει πιστός σε αυτόν του πρωτότυπου, χάνοντας φυσικά όλα εκείνα τα έντονα φουτουριστικά στοιχεία. Το compact crossover θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της ιαπωνικής εταιρίας στη χώρα της samba και είναι ακόμα μια προσθήκη στην ήδη μεγάλη γκάμα από crossovers και SUV της ιαπωνικής εταιρίας.

Αποτελεί προϊόν του σχεδιαστικού κέντρου Nissan Design America (NDA) στο San Diego και του Design America – Rio (NDA-R) στη Βραζιλία. Τοποθετείται ανάμεσα στα Juke και Qashqai και κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα του Micra, έχοντας μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές του Juke που χρησιμοποιεί την B0 πλατφόρμα της Renault-Nissan. Η Nissan δεν αποκάλυψε τους κινητήρες με τους οποίους θα είναι διαθέσιμο, αλλά η λογική λέει πως ανάμεσά τους θα βρίσκεται και ο 1.600αρης ατμοσφαιρικός των 110 ίππων που θα συνδυάζεται είτε με ένα 5-τάχυτο μηχανικό κβιώτιο, είτε με CVT.

ΠηγήNissan

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan μειώνει τις εκτιμήσεις κερδών της

Η Nissan μείωσε κατά 14,5% τις εκτιμήσεις για τα ετήσια λειτουργικά της κέρδη της, επικαλούμενη χαμηλότερες από τις αναμενόμενες πωλήσεις αυτοκινήτων λόγω "γήρανσης" των...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...