5 κινέζικες δημιουργίες που “έχουν κάτι να πουν”

Σχετικά άρθρα

[nextpage title=”Εισαγωγή” ]

IAT Kalman (1)

Στην έκθεση του Πεκίνου είδαμε διάφορα νέα μοντέλα. Ξεχώρισαν τα Audi TT RS και Porsche 718 Cayman όπως επίσης και αυτά τα πέντε πρωτότυπα των κινεζικών αυτοκινητοβιομηχανικών. Ας δούμε ακόμη 5 κινέζικες δημιουργίες που “έχουν κάτι να πουν”.

[/nextpage]

[nextpage title=”Maxus D90″ ]

Maxus D90 Concept

Maxus D90 Concept (1)

Το Maxus D90 Concept είναι ένα πρωτότυπο SUV που δείχνει το πως θα μοιάζει ένα μελλοντικό μοντέλο παραγωγής. Η Maxus είναι θυγατρική της SAIC Motors, με το D90 να έχει 5,1 μέτρα μήκος, το πλάτος να ξεπερνά τα 2 μέτρα, ενώ έχει ύψος 1,9 μέτρα. Καταλαβαίνεις δηλαδή πως είναι ένα τεράστιο SUV με τον σχεδιασμό του να δανείζεται στοιχεία από μοντέλα της Mazda και της Infiniti.

[/nextpage]

[nextpage title=”IAT Kalman” ]

IAT Kalman

IAT Kalman (10)

Το IAT Κalman είναι ένα τεραστίων διαστάσεων SUV. Βασίζεται στο Ford F-Series με την εταιρία να το πουλά για 1,63 εκατ. ευρώ! Εξωφρενική τιμή για ένα άσχημο αυτοκίνητο γεμάτο γωνίες που φορά τον V10 6,8-λίτρων κινητήρα του Ford F-450 απόδοσης 367 ίππων. Στο εσωτερικό υπάρχουν Alcantara επενδύσεις, χρυσαφί διακοσμητικά, οροφή με LED, όπως αυτή των μοντέλων των Rolls Royce, tablets κτλ.

[/nextpage]

[nextpage title=”Hongqi S” ]

Hongqi S Concept

Hongqi S Concept (2)

Το Hongqi S Concept είναι ένα πρωτότυπο SUV που διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, παράξενη γρίλια και στο πολυτελές εσωτερικό του μπορούν να χωρέσουν τέσσερις επιβάτες, με τους πίσω να απολαμβάνουν επιλογές μου συναντάμε σε λιμουζίνες. Μεγάλες ψηφιακές οθόνες, αλουμινένιες λεπτομέρειες και δερμάτινες επενδύσεις ολοκληρώνουν την εικόνα του εσωτερικού.

[/nextpage]

[nextpage title=”Hongqi B” ]

Hongqi B Concept

Hongqi B Concept (1)

Το Hongqi B Concept από την άλλη, είναι ένα πολυτελές sedan. Και αυτό είναι τετραθέσιο, έχοντας μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη που καλύπτει όλο το ταμπλό, με μια μικρότερη να βρίσκεται στη βάση της κεντρικής κονσόλας. Φυσικά ο πίνακας οργάνων είναι και αυτός ψηφιακός, με το τιμόνι του να έχει φουτουριστική σχεδίαση.

[/nextpage]

[nextpage title=”GAC GS8″ ]

GAC Trumpchi GS8

GAC Trumpchi GS8 (1)

Η GAC στο Πεκίνο παρουσίασε το Trumpchi GS8, ένα τεράστιο επταθέσιο SUV με LED φωτιστικά σώματα και στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινες επενδύσεις και μεγάλη οθόνη στο κέντρο της κονσόλας. Μηχανικά εξοπλίζεται είτε με έναν 2.0-λιτρο turbo κινητήρα 190 ίππων με 300 Nm ροπής, είτε με έναν 1.800αρη turbo απόδοσης 177 ίππων με 240 Nm ροπής. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με ένα 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

[/nextpage]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...