Αυτό είναι το πιο ικανό Isuzu D-Max που μπορείς να αγοράσεις

Σχετικά άρθρα

Isuzu_D-Max_AT35_05

Η Isuzu συνεργάστηκε με την Arctic Trucks για να παρουσιάσουν από κοινού το πιο ικανό D-Max που μπορεί κάποιος να αγοράσει από μια αντιπροσωπεία.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Arctic Trucks είναι μια διεθνής εταιρεία με έδρα στην Ισλανδία, η οποία ειδικεύεται σε τροποποιήσεις σε τετρακίνητα οχήματα, ώστε να τα κάνει να χρησιμοποιούνται στις πιο δύσκολες συνθήκες, ιδιαίτερα σε πολικές θερμοκρασίες, χιόνι και πάγο.

Isuzu_D-Max_AT35_02

Το D-Max Arctic Trucks AT35 διαθέτει νέες ρυθμίσεις στις αναρτήσεις, με αμορτισέρ της Fox Performance και τεράστια ελαστικά 35 ιντσών, με ζάντες διαστάσεων 17×10. Αυτό έχει αποτέλεσμα η απόσταση από το έδαφος να έχει αυξηθεί κατά 125 χλστ., χαρίζοντας στο αυτοκίνητο εκπληκτικές γωνίες προσέγγισης, διαφυγής και ράμπας.

Isuzu_D-Max_AT35_01

Το αυτοκίνητο μηχανικά φορά τον 2.5-λιτρο twin-turbo common rail Euro 5 πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 163 ίππων με 400 Nm ροπής από τις 1.400 σ.α.λ. Συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό είτε με ένα 5-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και διαθέτει το σύστημα “shift-on-the-fly” μέσω του οποίου ο οδηγός μπορεί να επιλέξει αν θέλει ο κινητήρας να σστέλνει την κίνηση είτε στους μπροτά είτε και στους τέσσερις τροχούς ακόμη και όταν κινείται με ταχύτητα έως 100 χλμ/ώρα.

Το Isuzu D-Max AT35 είναι το πρώτο αυτοκίνητο της Arctic Truck που θα πωλείται από επίσημο δίκτυο αντιπροσωπειών, με τη τιμή του στην Αγγλία να ξεκινάει από £30.995.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...