Ferrari: Από τον Kimi εξαρτάται η παραμονή του

Σχετικά άρθρα

GP SPAGNA F1/2016

Η λογική λέει πως ο Kimi Raikkonen διανύει την τελευταία του σεζόν στη Formula 1. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007 θα συμπληρώσει τα 37 του χρόνια τον ερχόμενο Οκτώβριο, έτσι οι σκέψεις για αποχώρηση μετά το τέλος του 2016 έχουν βάση. Βέβαια, τίποτα δε θεωρείται δεδομένο και αρκετές θα είναι οι φήμες που θα διαβάζουμε μέσα στο καλοκαίρι.

Ο επί κεφαλής της ιταλικής ομάδας, Maurizio Arrivabene, ρωτήθηκε σχετικά, τονίζοντας πως όλα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Raikkonen και την απόδοση που θα έχει στη συνέχεια της σεζόν. Ο Ιταλός είναι πολύ ικανοποιημένος με τα έως τώρα δείγματα του «Iceman», ωστόσο αρνείται να κάνει κάποια πρόβλεψη για το μέλλον, καθώς έχουμε πολύ δρόμο μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ δε στέκεται στην ηλικία του.

Το μέλλον του Kimi είναι στα χέρια του. Αυτή τη στιγμή, δείχνει πολύ αφοσιωμένος, και αυτό είναι που περιμένουμε από τον ίδιο. Επιπλέον, τώρα είμαστε στον 5ο αγώνα από τους 21. Είναι τόσο νωρίς να πούμε στους οπαδούς του Kimi ποιο θα είναι το μέλλον του, αλλά νομίζω ότι τώρα είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοση του Kimi.

Η ηλικία δεν είναι σημαντική. Αυτό που είναι σημαντικό είναι η δέσμευση, η επαγγελματική ικανότητα του οδηγού κι επίσης η γενναιότητα. Θυμάμαι τον Nigel Mansell να κερδίζει παγκόσμιο πρωτάθλημα όταν ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερος απ’ ό,τι ο Kimi.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα