Όχι, η Koenigsegg δεν ετοιμάζεται ακόμα για το ρεκόρ στο Nürburgring

Σχετικά άρθρα

Koenigsegg One-1 Testing on the Nurburgring!

Φαίνεται ότι η στιγμή που το ρεκόρ γύρου στο Nürburgring της Porsche 918, με χρόνο 6:57, βρίσκεται υπό αμφισβήτηση, ή μπορεί και όχι.

Όπως και να έχει, με τα όρια ταχύτητας στο Nürburgring να αποτελούν πλέον παρελθόν, η Koenigsegg έχει ανακοινώσει από τον προηγούμενο μήνα αυτό που περιμένει ολόκληρος ο πλανήτης της αυτοκίνησης. Την Koenigsegg One:1 σε έναν flat out γύρο στο Nürburgring για να δούμε τον χρόνο που θα σημειώσει το υπερόπλο του Christian von Koenigsegg.

Σε σημερινό video θα δεις το σουηδικό megacar να δοκιμάζεται στην γερμανική πίστα, κάτι που σημαίνει ότι η χρονομέτρηση είναι κοντά, όπως επίσης και η ανακοίνωση του χρόνου. Όμως, η Σουηδική εταιρία για να ξεκαθαρίσει το λόγο που βρίσκεται εκεί έβγαλε ανακοίνωση, που παραδέχτηκε μεν ότι βρίσκεται στην πίστα, αλλά δεν σκοπεύει ακόμα να σπάσει το ρεκόρ. Ο λόγος που βρίσκονται εκεί είναι γιατί συμμετέχουν στο “Industry Pool”, μια εβδομάδα όπου οι κατασκευαστές δοκιμάζουν τα αυτοκίνητα τους και διάφορα συστήματα.

Το αν θα καταφέρει να κάνει ρεκόρ η One:1 είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε, αλλά η λογική λέει πως ναι, η One:1 θα γίνει το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στη γερμανική πίστα. Το πότε ακριβώς η αυτοκινητοβιομηχανία θα ανακοινώσει τον χρόνο είναι άγνωστο, αλλά σε προηγούμενη ανακοίνωσή της, είχε κάνει γνωστό πως πρέπει να γίνει μια διαδικασία, η οποία θα διαρκέσει αρκετούς μήνες, μιας και η προσπάθεια για ρεκόρ θα γίνει σε μια από τις ιδιωτικές ημέρες που είναι διαθέσιμη η πίστα, ενώ πρέπει να υπολογιστούν και οι καιρικές συνθήκες.

Η σουηδική εταιρία συμπλήρωσε πως ο εργοστασιακός οδηγός της, ο Robert Serwanski, είτε όποιος άλλος βρεθεί πίσω από την One:1 θα πρέπει να αποκτήσει “βαθιά γνώση” τόσο της πίστας, όσο και του αυτοκινήτου, του ταχύτερου πισωκίνητου αυτοκινήτου του κόσμου, για να επιτευχθεί το ρεκόρ.

ΠηγήKoenigsegg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...