Μήνυση κατά της VW για την υβριδική της τεχνολογία

Σχετικά άρθρα

09Volkswagen

Η Paice είναι μία εταιρία που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν, μέσα από την δικαστική της διαμάχη με την Hyundai. Μία εταιρία που λειτουργεί από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και έχει στην κατοχή της 29 πατέντες στον τομέα της υβριδικής τεχνολογίας. Τέλος, μία εταιρία που τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο της την Volkswagen, την οποία κατηγορεί για παράνομη χρήση πατεντών που ανήκουν στην Paice.

Σύμφωνα με την Αμερικάνικη εταιρία, συνεργάστηκε με την Volkswagen από το 2001 έως το 2004.

Αλλά αφού έμαθε ότι χρειαζόταν από την Paice, η Volkswagen διέκοψε την συνεργασία και δεν πήρε άδεια για χρήση της τεχνολογίας της Paice.

Όπως γράφει στο site της. Τώρα, κατέθεσε μήνυση εναντίον της Volkswagen και ζητά από την International Trade Commission να μπλοκάρει την εισαγωγή και πώληση υβριδικών αυτοκινήτων της Audi, της Porsche και της Volkswagen! Να σημειωθεί ότι η ITC δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση και διευκρινίζει ότι θα υπάρξουν ακροάσεις για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των ισχυρισμών της Paice. Αξίζει επίσης να θυμίσουμε πως εκτός από την Hyundai, η Paice είχε στο παρελθόν “διαπληκτισμούς” και με τις Toyota και Ford.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...