Η Honda πατά γκάζι για την αναβάθμιση του κινητήρα

Σχετικά άρθρα

McLaren

Αν κοιτάξουμε τα λόγια του επί κεφαλής της Honda F1, Yusuke Hasegawa, τότε η ιαπωνική εταιρεία μάλλον δεν έχει ξεκαθαρίσει τα σχέδιά της γύρω από την αναβάθμιση του RA616H. Οι μηχανικοί έχουν στη διάθεσή τους ακόμα 14 μάρκες, με την πρώτη χρήση να γίνεται κατά πάσα πιθανότητα στο Grand Prix του Καναδά, όταν οι δύο MP4-31 θα έχουν αναβαθμισμένο κινητήρα στις πλάτες τους.

Σύμφωνα με το Auto Motor und Sport, η Honda σκοπεύει να χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες μάρκες μέχρι τον αγώνα του Spa, δηλαδή τον πρώτο μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα. Το γερμανικό περιοδικό επικαλείται τα λόγια ενός μηχανικού της εταιρείας, ο οποίος υποστηρίζει πως η έμφαση θα δοθεί στην ηλεκτρική ενέργεια.

Μάλιστα, το AMuS γράφει πως θα σχεδιαστεί ξανά ο κινητήρας για το 2017 –δεν είναι η πρώτη φορά που το διαβάζουμε-, ώστε το turbo και η MGU-H να μην είναι εντός του «V», προκειμένου να υπάρχει περισσότερη ελευθερία στο σύστημα εισαγωγής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...