Eddie Jordan: Το νέο Top Gear θα είναι καλύτερο από την εκπομπή του Clarkson

Σχετικά άρθρα

new top gear

Αν δεν το έχεις καταλάβει, σε 3 ημέρες, νωρίς το βράδυ της Κυριακής, στις 20:00 το βράδυ ώρα Αγγλίας, το BBC2 θα προβάλλει το πρώτο επεισόδιο του νέου Top Gear.

Η εκπομπή στην μετά Clarkson, Hammond, May εποχή, αποτελείται πλέον από 6 παρουσιαστές του να καλύπτουν περισσότερα από 12.000 χλμ. Ας θυμηθούμε όλα τα trailer που έχει δώσει μέχρι στιγμής το BBC για την 23η σεζόν του Top Gear, που έχει ως παρουσιαστές τους Chris Evans, Matt LeBlanc, Sabine Schmitz, Chris Harris, Eddie Jordan, Rory Reid και τον Stig.

Ο Eddie Jordan, έδωσε μια συνέντευξη εκεί όπου δήλωσε πως όλη η ομάδα του Top Gear, θαυμάζει την δουλειά που έκαναν στην εκπομπή οι Clarkson, Hammond και May, χαρακτηρίζοντας το σόου τους, ως “λαμπρό”. Ωστόσο πιστεύει πως η νέα ομάδα των παρουσιαστών θα καταφέρει να παρουσιάσει μια εκπομπή που θα είναι καλύτερη από αυτή των Clarkson, Hammond και May.

Παράλληλα μίλησε και για την εκπομπή των Clarkson, Hammond και May, την The Grand Tour που πιστεύει θα αυτοί θα καλύτεροι από τους τρεις πρώην παρουσιαστές του Top Gear. Μένει να δούμε στην πράξη το πως θα είναι το νέο Top Gear, χωρίς τους Clarkson, Hammond και May, οι οποίοι έβαλαν τον πήχη πολύ ψηλά, και πλέον μετακόμισαν στο Amazon Prime, ετοιμάζοντας μια νέα σειρά.

ΠηγήMashable

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...