Η νέα Porsche Panamera είναι εξίσου γρήγορη με την Carrera GT!

Σχετικά άρθρα

PORSCHE_Panamera

Προς το τέλος του έτους, η Porsche θα αποκαλύψει τη νέα Panamera. Ένα αυτοκίνητο που θα είναι πολύ διαφορετικό από το μοντέλο που αντικαθιστά.

Κρατήσαμε ίδιο το όνομα…

Δηλώνει ο επικεφαλής της “οικογένειας” Panamera, Gernot Dollner αστειευόμενος και σε μεγάλο βαθμό έχει δίκιο. Η νέα Panamera θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα της Porsche (MSB) και στην περίπτωση της Turbo, θα κινείται από έναν ολοκαίνουριο, twin-turbo V8με τα turbos στο εσωτερικό του V για ταχύτερη απόκριση– απόδοσης 550 ίππων και 770 Nm ροπής που θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο. Η Panamera Turbo θα εξοπλίζεται με την επίσης ολοκαίνουρια αερανάρτηση της Porsche και το αποτέλεσμα όλων αυτών, είναι εντυπωσιακό!

Η Turbo είναι “εξίσου γρήγορη με το προηγούμενο super-sports car” στο Nurburgring… αναφέρει ο Dollner και εννοεί φυσικά την Porsche Carrera GT. Φυσικά, για να φτάσει σε αυτό το σημείο, η Turbo θα πρέπει να εξοπλίζεται με το προαιρετικό, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό και τα επίσης προαιρετικά κεραμικά φρένα – που έχουν ως προϋπόθεση τις ζάντες 21 ιντσών. Για να έχεις μία τάξη μεγέθους, η Carrera GT γυρνά στο 7:28.71… Αυτό σημαίνει ότι έπειτα από 13 χρόνια εξέλιξης σε μία εταιρία, ένα τετράθυρο, πολυτελές sedan/sports car είναι σε θέση να γυρνά εξίσου γρήγορα με ένα κεντρομήχανο supercar. Εντυπωσιακό!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...