Τα πρώτα review του Golf GTI Clubsport S

Σχετικά άρθρα

655967

Πριν ενάμιση μήνα η Volkswagen παρουσίασε το Golf GTI Clubsport S και πήρε τον τίτλο του ταχύτερου μπροστοκίνητου αυτοκινήτου στο Nürburgring, καθώς σημείωσε χρόνο 7:49.21.

Αναπόφευκτα οι δοκιμές του αυτοκινήτου ξεκίνησαν, και με τα βρετανικό Auto Trader και Autocar, να είναι τα πρώτα που μας μεταφέρουν την εμπειρία τους με το γερμανικό hothatch, καθώς το οδηγεί μέσα στην Πράσινη Κόλαση.

Το 3-θυρο γερμανικό hothatch φορά ένα αρκετά επιθετικό bodykit, που ολοκληρώνεται με τις 19άρες Pretoria ζάντες αλουμινίου, με ημισλικ ελαστικά Michelin Sport Cup 2 διαστάσεων 235/35. Η παραγωγή του Golf GTI Clubsport S θα περιοριστεί στις μόλις 400 μονάδες, με τα 100 αυτοκίνητα να καταλήγουν στη Γερμανία.

Μηχανικά, το αυτοκίνητο φοράει το ίδιο σύνολο που υπάρχει και στο Audi TTS, με τον 2.0-λιτρο turbo κινητήρα να δυναμώνει από τα 265 άλογα και να αποδίδει 310 άλογα, με τη ροπή να φτάνει τα 380 Nm, κάτι που το κάνει πιο δυνατό κατά 10 άλογα και από το τετρακίνητο Golf R. Η κίνηση στέλνεται στον εμπρός άξονα μέσω ενός 6-τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου, κάνοντας τα 0-100 χλμ/ώρα σε 5,8 δευτ., με την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 260 χλμ/ώρα και περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...