Ακόμη δύο νεκροί στο Isle of Man TT

Σχετικά άρθρα

ian-and-carl-bell

Δυστυχώς και φέτος είχαμε νεκρούς στο Isle of Man TT. Μετά τους Dwight Beare και Paul Shoesmith και ο 58-χρονος Ian Bell, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, δείχνοντας για άλλη μία φορά το πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο αγώνας που δεν συγχωρεί το παραμικρό λάθος.

O Bell σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα sidecar, με τον Bell να οδηγεί τη μοτοσυκλέτα με τον γιό του Carl, ο οποίος τραυματίστηκε. Ο Ian Bell, ένας έμπορος μοτοσικλετών, έκανε το ντεμπούτο στον αγώνα Isle of Man TT το 1995, καταφέροντας να κερδίσει μια φορά το 2003, ενώ ανέβηκε στο βάθρο άλλες 5 φορές.

Τη ζωή του έχασε και ο 32-χρονος Andrew Soar, ο οποίος συμμετείχε σήμερα στον αγώνα Senior TT. Να θυμίσω πως ο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Michael Dunlop έκανε νέο ρεκόρ διαδρομής, ενώ η Subaru με οδηγό τον Mark Higgins, έκανε νέο ρεκόρ με αυτοκίνητο, χρησιμοποιώντας ένα βελτιωμένο WRX STI.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr