Νέα δημιουργία της Singer στο Goodwood

Σχετικά άρθρα

Singer Newcastle 911 (9)

Το φετινό Goodwood Festival of Speed επέλεξε η Singer Vehicle Design για να παρουσιάσει τη νέα της δημιουργία. Πρόκειται για το Newcastle, όπως είναι το παρατσούκλι του αυτοκινήτου, ή αν προτιμάς μια δεξιοτίμονη Porsche 964 του 1990, που έχει αποκατασταθεί στα πρότυπα της εταιρίας και θα τρέξει στην διαδρομή του Goodwood, με τον Chris Harris να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της.

Ο κινητήρας της, είναι ένας ατμοσφαιρικός 4,0-λίτρος boxer, απόδοσης 390 ίππων με 427 Nm ροπής, άλογα αρκετά για να δώσουν επιτάχυνση 0-96 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα και 0-161 χλμ/ώρα σε 8,2 δευτερόλεπτα.

Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο στο λευκό χρώμα “Singer Racing White”, έχοντας μπλε ρίγες και μπλε γράμματα. Στο εσωτερικό συναντάμε σουέτ και δερμάτινες επενδύσεις σε Deep Royal Blue χρώμα, με μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, πορτοκαλί στροφόμετρο και Momo Prototipo τιμόνι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...