Ελεύθεροι -για την ώρα- οι Hamilton και Rosberg

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

O απόηχος της σύγκρουσης στο αυστριακό GP δεν λέει να κοπάσει. Έπειτα από ένα τεταμένο meeting της τριανδρίας WolffRosbergHamilton και αφού δόθηκαν οι καθιερωμένες εξηγήσεις, οι Γερμανοί ανακοίνωσαν πως δεν αλλάζουν τη φιλοσοφία τους προς το παρόν, αλλά…

Κατέστη απολύτως σαφές και στους δύο πως ήταν η τελευταία φορά ανοχής, με ενδεχόμενη επανάληψη παρόμοιου περιστατικού να οδηγεί σε αυστηρά team orders. Hamilton και Rosberg διατηρούν το “ελευθέρας” για διεκδίκηση θέσεων, όμως θα είναι υπό επιτήρηση, κατά τα πρότυπα του φετινού Mονακό, όταν ο Rosberg άφησε τον Hamilton να περάσει.

Στον αυστριακό αγώνα, ο Γερμανός -αντιμετωπίζοντας και πρόβλημα στα φρένα- κινούταν σχεδόν 1” αργότερα από τον Βρετανό, έχοντας μάλιστα πολύ μαλακά ελαστικά σε σύγκριση με τα μαλακά του παγκόσμιου πρωταθλητή. Πιθανόν, αν είχε δοθεί εντολή στον Rosberg να ανοίξει τον δρόμο στον team-mate του να είχε αποφευχθεί το “μπαμ”. Αυτό θα σκέφτηκαν οι Wolff και Lauda, για αυτό και η απόφαση για πιο έντονο τράβηγμα αυτιών προς αποφυγή περαιτέρω δραμάτων.

Η τελευταία σύγκρουση ήταν η 3η επαφή μεταξύ των “ασημένιων βελών” σε διάστημα 5 αγώνων, οπότε καταλαβαίνεις με πόση αγωνία περιμένουμε το GP του Silverstone το προσεχές Σ/Κ.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...