Ford Mustang GT Vs BMW M2 στην ευθεία

Σχετικά άρθρα

mustang vs m2

Το Αμερικάνικο musclecar που νίκησε σε πωλήσεις τα αντίστοιχα μοντέλα των Γερμανών στην έδρα τους, τα βάζει με το μικρό Γερμανικό coupe. Ford Mustang GT εναντίων BMW M2. Ωμή ατμοσφαιρική δύναμη εναντίων Turbo.

5.000 κ.εκ. V8 421 άλογα/530 Nm εναντίων 3.000 κ.εκ. έξι κύλινδροι σε σειρά, 370 άλογα/500 Nm. Η Mustang κερδίζει στο “Best Value for Money” την M2 και πολλά άλλα μοντέλα, με την εξαιρετική τιμή και το image που προσφέρει, o δρόμος όμως, βγάζει τους πραγματικούς νικητές.

Άραγε το ελαφρύτερο αμάξωμα και το αυτόματο κιβώτιο της BMW, σε σχέση με το μηχανοκίνητο της Mustang, έπαιξαν το ρόλο τους στο τελικό αποτέλεσμα; Θα πάρουν οι Γερμανοί την εκδίκηση τους; Οι σίγουροι κερδισμένοι από αυτή την μάχη είναι τα αυτιά και τα μάτια μας. Ας απολαύσουμε τον αγώνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Ford: Η Mustang έγινε 60 ετών και teasάρει την RTR

Την περασμένη Τετάρτη η Ford γιόρτασε τα 60α γενέθλια της Mustang και στο περιθώριο μιας εκδήλωσης που έγινε στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, η...