Γιορτάζοντας την 4η Ιουλίου, πετώντας αμάξια από λόφο!

Σχετικά άρθρα

4th-july-jumping-car

Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι και όλοι το ξέρουμε. Πόσο όμως; Τόσο ώστε να γιορτάζουν την Ημέρα Ανεξαρτησίας πετώντας αυτοκίνητα από έναν λόφο! Και όμως, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το γεγονός αυτό έλαβε χώρα σε μια μικρή πόλη της Αλάσκα την 4η Ιουλίου.

Η βαρύτητα πάντα κερδίζει“, φώναξε ένας θεατής της περίεργης αυτής «γιορτής», καθώς το αυτοκίνητο βουτούσε στο κενό, με την διοργάνωση να είχε και νικητή. Ένα Pathfinder του ’90, πιστεύεται πως έπιασε γύρω στα 90 χλμ/ώρα, ενώ πρέπει να κάλυψε περίπου 90 μέτρα βρισκόμενο στον αέρα, κάνοντας το καλύτερο άλμα από όλα.

Ο διοργανωτής της φιέστας, Arnie Hrncir, για να προλάβει τους όποιους “κακοπροαίρετους”, δηλώνει πως τα συντρίμμια θα μαζευτούν μετά το τέλος της γιορτής, ενώ για να μην υπάρξει ρύπανση, όλα τα λάδια και οι γυάλινες επιφάνειες είχαν αφαιρεθεί από τα αυτοκίνητα. “Το όνειρο κάθε μικρού παιδιού, είναι να πετάξει έναν βράχο από ένα λόφο”, λέει ο ίδιος.  Απλά αυτοί σαν “μεγάλα παιδιά”, είπαν να πετάξουν αυτοκίνητα, θα πω εγώ, και θα καταλήξω στο συμπέρασμα, πως εκεί που νομίζεις πως τελικά τα έχεις δει όλα, έρχονται κάτι τέτοια και σε διαψεύδουν. Αξίζει να παρακολουθήσεις το βίντεο της εκδήλωσης.

ΠηγήJalopnik.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...