Vettel: Η Halo προστασία περιορίζει την ορατότητα

Σχετικά άρθρα

Ferrari

Βρισκόμαστε μόλις μερικά βήματα πριν από την επισημοποίηση της εισαγωγής της Halo προστασίας στα μονοθέσια της Formula 1 το 2017. Οι υπεύθυνοι έφτασαν συμφωνία, ωστόσο το σύστημα εξετάζει βελτιωμένες εκδόσεις, με τον Sebastian Vettel να δοκιμάσει στο σημερινό FP1 τη δεύτερη ουσιαστικά έκδοση, η οποία είναι πιο δυνατή, ελαφριά, ενώ διαθέτει και πιο στενό μπροστινό στήριγμα.

Πέρα από την εμφάνιση, ένα από τα ζητήματα είναι κατά πόσο περιορίζεται η ορατότητα του οδηγού. Σίγουρα, ένα μέρος επηρεάζεται, αλλά ο Vettel επισημαίνει πως ο οδηγός δεν βλέπει ό,τι και πριν, χωρίς να είναι ικανοποιημένος από το τεστ.

Η δοκιμή δεν ήταν σπουδαία. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη επίπτωση όσον αφορά την ορατότητα. Αλλά, ήταν ένας τυπικός έλεγχος.

Η σημερινή εμφάνιση της Ferrari δεν ήταν η καλύτερης της ιταλικής ομάδας, αλλά ο Γερμανός πιστεύει πως, μέσα από την πολλή δουλειά, τα πράγματα θα βελτιωθούν εν όψει Σαββατοκύριακου.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες τους Bottas και Guanyu να μαθαίνουν να driftάρουν

Ο Valtteri Bottas και ο Zhou Guanyu, στο περιθώριο του GP της Αυστραλίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην πίστα Calder...

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...
Autoblog.gr