Η Honda σού μαθαίνει πώς να τρέχεις «νόμιμα» με το Civic Type R

Σχετικά άρθρα

Honda Civic Type-R

Το να ξεπερνάς τα όρια ταχύτητας με το αυτοκίνητό σου, συνιστά παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και φυσικά, αν σε πιάσουν, επιβάλλονται ποινές, ανάλογα με την ταχύτητα που έτρεχες. Βέβαια, υπάρχουν άτυπα οι περιπτώσεις που επιτρέπεται να υπερβείς τα όρια, και μία από αυτές είναι αν έχεις ετοιμόγεννη γυναίκα στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ακριβώς πάνω σε αυτό θέλει να πατήσει η Honda, προκειμένου οι ιδιοκτήτες του νέου Civic Type R να μπορούν να χαίρονται το αυτοκίνητό τους, χωρίς παράλληλα να τιμωρούνται από τον νόμο. Τι κάνει η ιαπωνική εταιρεία; Εκπαιδεύει γυναίκες, έτσι ώστε να προσποιούνται πως είναι έτοιμες να γεννήσουν όταν το αστυνομικό όργανο τους σταματήσει!

Φυσικά, όλα γίνονται στα πλαίσια της προώθησης του ιαπωνικού hot hatchback, με τη διαφήμιση να μην είναι συνηθισμένη. Είναι αρκετά πρωτότυπη, ασχέτως αν σου άρεσε ή όχι.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...