H Hyundai καταργεί την “i” ονοματολογία

Σχετικά άρθρα

Hyundai i30 1.4 MPI (21)

Η ονομασία των μοντέλων της κορεάτικης εταιρίας περιέχει τόσο κανονικά ονόματα, πχ. Tuscon, Elantra, Veloster, όσο και αριθμογραμματα, πχ i10, i20, i30, i40 κλπ.

Αυτό φαίνεται ότι στις περισσότερες αγορές του κόσμου θα αλλάξει, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος της Hyundai Αυστραλίας, Scott Grant, σε πρόσφατη δήλωση του αποκάλυψε ότι η εταιρία του σκοπεύει να καταργήσει εντελώς την “i” ονομασία παγκοσμίως, για χάρη ξεχωριστών ονομάτων.

Hyundai_i30

Ο Grant παραδέχτηκε ότι μπορεί τα “i” ονόματα να είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην χώρα του, δεν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο σε αγορές με μεγαλύτερη επίδραση, όπως της Ευρώπης, της Αμερικής και της κορεάτικης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Αυτό που μας έχουν πει, είναι το “i” μοντέλα, τα οποία υπήρξαν πετυχημένα στην Αυστραλία και το οποίο έρευνες δείχνουν πολύ καλά στοιχεία για τους καταναλωτές μας και έκανε σπουδαία δουλειά για εμάς, δεν πρόκειται να εγκριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν υπήρξε το ίδιο επιτυχημένο στην Ευρώπη, στους Αμερικάνους δεν τους αρέσει, και αυτές είναι μεγάλες αγορές που υπαγορεύουν την κατεύθυνση, έτσι σε παγκόσμιο επίπεδο είναι απίθανο η “i” ονομασία δεν θα επιβιώσει.

και συνέχισε:

Δεν υπάρχει πλάνο αντικατάστασης (για i40) αυτή τη στιγμή. Εκπληρώνει μια συγκεκριμένη niche αγορά αυτή τη στιγμή, και δεν υπάρχει πλάνο αντικατάστασης.

ΠηγήGoAuto

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...