Η Mercedes ίσως βάλει πλαφόν στην παραγωγή της AMG GT R

Σχετικά άρθρα

Mercedes-AMG GT R ( C 190), 2016

H πιο hardcore έκδοση της ΑΜG GT S φαίνεται πως πουλάει σαν ζεστό -και πολύ ακριβό- ψωμί, με την Mercedes να φαίνεται ότι έχει σκοπό να αναθεωρήσει τις απόψεις της περί παραγωγής του μοντέλου.

Αρχικά, οι υπεύθυνοι της γερμανικής εταιρίας είχαν ανακοινώσει στο Goodwood πως δεν θα υπάρξει περιορισμός στον αριθμό των αυτοκινήτων που θα παράγει ανά χρονιά. Ωστόσο, ο αριθμός των παραγγελιών της βάζουν σε σκέψεις τους Γερμανούς.

Σε μια προσπάθεια να προστατεύσουν την αξία και την μοναδικότητα του μοντέλου, ενδέχεται να οριστεί “ταβάνι” 2.000 μονάδων ετησίως, προκειμένου να μην δυσαρεστηθούν οι παλιοί κάτοχοι “αστεριών”, που έσπευσαν να παραγγείλουν πρώτοι την GT R.

Όλως περιέργως, η Mercedes πιστεύει πως η AMG GT R δεν απευθύνεται σε συλλέκτες, αλλά σε φαν των track days. Αυτό έρχεται λίγο σε σύγκρουση με τις δηλώσεις περί προστασίας της αξίας, αλλά κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι Γερμανοί.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...