2.500 χιλιόμετρα με μια Jaguar E-Type

Σχετικά άρθρα

jaquar-e-type

Οι προτιμήσεις γύρω από τα αυτοκίνητα ποικίλουν από χώρα σε χώρα. Στους Κινέζους αρέσουν τα πολυτελή sedan, στους Ευρωπαίους τα diesel hatchbacks ενώ στους Αμερικανούς τα pickup trucks. Κάποια αυτοκίνητα όμως παραμένουν το ίδιο ποθητά, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεσαι.

Η Jaguar E-Type αποτελεί για πολλούς ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, ξεπερνώντας το προσωπικό γούστο και τις προτιμήσεις κάθε χώρας. Μια τέτοια Jaguar εντοπίστηκε σε άριστη κατάσταση στην πρωτεύουσα του Περού, την Λίμα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο κατέχει εξέχουσα θέση στη συλλογή του περουβιανού αρχιτέκτονα Miguel Rodrigo, που όχι μόνο δεν την έχει κλεισμένη  σε ένα γκαράζ, αντιθέτως πραγματοποιεί με αυτή διάφορα συναρπαστικά και μακρινά road trips!

Πιο συγκεκριμένα λίγο καιρό πριν, πήρε μέρος στο τοπικό Cannonball Run ταξιδεύοντας από την Χιλή στο Εκουαδόρ, διανύοντας 1.600 μίλια (περίπου 2.500 χιλιόμετρα). Κέρδισε τον αγώνα με προβάδισμα τεσσάρων ωρών μπροστά από τον πρώτο.

Ο Miguel Rodrigo δήλωσε :

Είμαι αρχιτέκτονας και έχω πάθος με το design. Πιστεύω ότι είναι ένα κλασσικό αυτοκίνητο που αρέσει σε όλους, δεν χρειάζεται να είσαι λάτρης των αυτοκινήτων για να πεις ότι σου αρέσει. Το οδήγησα σκληρά δύο φορές, από τα σύνορα της μιας χώρας στην άλλη χωρίς κανένα πρόβλημα. Η διασκέδαση βρίσκεται  στο ταξίδι και όχι στο να φτάσεις στον τερματισμό. Μερικές φορές οι άνθρωποι σκεπτόμενοι συνεχώς το  προορισμό, χάνουν την απόλαυση του ταξιδιού.

Δες το βίντεο από το Petrolicious.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...