13χρονος πιάνει τα 337 χλμ/ώρα με την Bugatti του πατέρα του!

Σχετικά άρθρα

Bugatti Veyron 13 years old kid

Να είσαι petrolhead είναι ασθένεια που την κολλάς από μικρός, με τα πρώτα της σημάδια να εκδηλώνονται προ εφηβικά, όπου η αγάπη και το πάθος για το αυτοκίνητο αλλά και οι συνθήκες (τύπου φτάνω τα πετάλια) σε κάνουν να θες να μάθεις να οδηγείς το γρηγορότερο δυνατό, με υποψήφιο θύμα βέβαια το αυτοκίνητο του πατέρα σου.

Σε αυτή την περίπτωση ανήκει και ο Steven Aghakhani, τον οποίο γνωρίσαμε στα 12 του να οδηγεί την McLaren 650S του πατέρα του Armik, με την οποία σημείωσε πρόσφατα το τελευταίο Drag Record του, επιτυγχάνοντας ταχύτητα εξόδου 272,8 χλμ/ώρα στο μισό μίλι. Σήμερα ο μικρός στα 13 του, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί, αφού πριν λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει video με αυτόν στην θέση του οδηγού μιας Porsche 918 Spyder ανταγωνιζόμενος τον πατέρα του με stock Ford GT, κερδίζοντας τον φυσικά.

Στο παρακάτω video ο 13χρονος Steven οδηγεί μια Bugatti Veyron (επίσης του πατέρα του) και να σημειώνει ταχύτητα εξόδου 337,34 χλμ/ώρα στο μισό μίλι, με τον Armik να λέει πως ήταν το καλύτερο δυνατό δώρο από τον γιό του για την Ημέρα του Πατέρα, με τον μικρό να συμπληρώνει έπειτα πως θα μπορούσε να σημειώσει μεγαλύτερη έξοδο και πως το αυτοκίνητο μπορεί να κάνει περισσότερα, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

Νομίζω πως το έχω. Δεν θα είναι δύσκολο

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...