Ο Rio Haryanto θα τρέξει και στον αγώνα της Γερμανίας

Σχετικά άρθρα

Rio-Haryanto-Manor

Μπορεί ο Rio Haryanto να έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Manor μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά τα χρήματα που έφερνε στην ομάδα ώστε να κρατήσει τη θέση του στέρεψαν, δίνοντας του το δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι και τον τελευταίο αγώνα στην Ουγγαρία.

Όμως, ο 23-χρονος οδηγός από την Ινδονησία θα οδηγήσει για τη Manor και στο Γερμανικό Grand Prix αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο manager του, Piers Hunnisett, εξασφάλισε τα απαιτούμενα κεφάλαια που απαιτούνταν για να κρατήσει τη θέση του.

Μετά το γερμανικό αγώνα και το καλοκαιρινό διάλειμμα, ο Hunnisett θα συνεχίσει την ανεύρεση της απαραίτητη υποστήριξης που απαιτείται, ώστε ο Haryanto να ολοκληρώσει τη πρώτη του χρονιά στην F1.

Αν δεν τα καταφέρει, η Manor θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, καθώς ο Alexander Rossi, που οδήγησε για τη Manor σε πέντε αγώνες την περασμένη σεζόν, πριν από τη μετάβαση στα IndyCar φέτος, και είναι ο αναπληρωματικός πιλότος της ομάδας, θα είναι δύσκολο να πάρει τη θέση του.

Ο λόγος είναι ότι τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της σεζόν στα IndyCar (στο Τέξας, στο Watkins Glen και στη Sonoma) συμπίπτουν με τους αγώνες της F1 στο Βέλγιο, την Ιταλία και τη Σιγκαπούρη, με τον Rossi να είναι διαθέσιμος από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά, μόλις τελειώσει η σεζόν IndyCar. Η Manor έχει και τον Jordan King, που τρέχει στο GP2, αλλά δεν έχει Superlicence.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr