Μεγιστάνας στην Florida ανταλλάσσει το νησί του για μια Porsche 918

Σχετικά άρθρα

Porsche 918 Spyder 4

Την Σαιξπηρική ατάκα “το βασίλειό μου για ένα άλογο”, που αποδίδεται στον βασιλιά Ριχάρδο, ενσαρκώνει μεγιστάνας από την Florida που έχει βγάλει στο σφυρί ιδιόκτητο νησί, αξίας 1 εκατ. δολαρίων. Βέβαια δέχεται και ανταλλαγές, όπως μια Porsche 918. Παλιότερα δεχόταν ανταλλαγές και σε Ferrari Enzo. Ναι, ο κύριος Emilio είχε ξαναπροσπαθήσει να πουλήσει το νησί παλαιότερα ζητώντας την κορυφαία τότε Ferrari, αλλά δεν βρέθηκε κανείς πρόθυμος να αποχωριστεί την Enzo του. Έκτοτε φαίνεται πως οι αυτοκινητιστικές του προτιμήσεις πέρασαν βορείως των Άλπεων.

Ερωτώμενος για την ιδιαίτερη συναλλαγή ο Αμερικάνος δήλωσε:

Με τα αυτοκίνητα είμαι πιο δεκτικός στις συναλλαγές, αλλά με την Porsche 918 πολλοί ζητάνε περισσότερα από όσα τους κόστισε γιατί είναι περιορισμένης παραγωγής.

Και στην ερώτηση τι τον έκανε να ζητάει, πλέον, Porsche από Ferrari που ζητούσε πριν…

Έχω 911 και θεωρώ πως η Porsche είναι ίσως τα καλύτερα αυτοκίνητα. Είναι πιο οδηγήσιμα, πιο φτηνά και με ευκολότερη συντήρηση. Μπορείς να τα οδηγάς εκεί που με μια Ferrari δεν θα μπορούσες.

Ο κύριος Emilio ισχυρίζεται πως αν και δεν έχει οδηγήσει την 918, με μια έρευνα αγοράς που έκανε, θεωρεί πως θα είναι πιο ευκολοδήγητη για καθημερινές μετακινήσεις από Enzo, P1 και LaFerrari, αν και θα το σκεφτόταν σοβαρά αν κάποιος του προσέφερε κάτι από αυτά.

Τέλος, όλοι εμείς που δεν έχουμε κάποιο από αυτά τα dreamcars μπορούμε απλώς να δώσουμε ένα εκατομμύριο δολάρια για το νησί, αν δεν βρεθεί κάποιος να του προσφέρει 918, τότε σίγουρα θα το πάρουμε!

ΠηγήTeamspeed

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...