Η Porsche Exclusive παρουσίασε την 911 Targa 4S Design Edition

Σχετικά άρθρα

porsche-exclusive-911-targa-4s-design-edition-4

Η Porsche Exclusive συνεχίζει να παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις όλων των μοντέλων της Porsche και αυτή την φορά μας μαγεύει με την 911 Targa 4S Design Edition, η οποία συνδυάζει αρμονικά τα ρετρό χαρακτηριστικά με τα σύγχρονα δυναμικά στοιχεία του αυτοκινήτου.

Η 911 Targa είναι βαμμένη σε αυτό το υπέροχο Etna Blue χρώμα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στην 356B T6 το 1960 και 1961. Οι περισσότερες εξωτερικές λεπτομέρειες είναι βαμμένες σε αυτό το χρώμα, συμπεριλαμβανομένου του εμπρός σπόιλερ, τα καλύμματα πλυστικού των φωτιστικών σωμάτων, την πίσω ποδιά και το λογότυπο Targa. Στα πλαϊνά υπάρχει λευκό αυτοκόλλητο Porsche, ενώ τα μπροστινά LED φώτα και κάποιες άλλες λεπτομέρειες είναι βαμμένες σε λευκόχρυσο χρώμα και φοράει ζάντες 20 ιντσών RS Spyder.

porsche-exclusive-911-targa-4s-design-edition-9

Στο εσωτερικό χρησιμοποιείται άφθονο δέρμα σε απόχρωση γραφίτη-μπλε σε ταμπλό, καθίσματα και πόρτες, έχει προσαρμοζόμενα σπορ καθίσματα με ρύθμιση 18 θέσεων και ζωγραφισμένο ανάγλυφο της Porsche στα προσκέφαλα και στο υποβραχιόνιο βρίσκεται το ανάγλυφο της 911 Targa ενώ υπάρχει και ειδική μεταλλική πλακέτα στα μαρσπιέ με το όνομα του αυτοκίνητου.

Η 911 Targa 4S Design Edition κινείται από τον 6-κύλινδρο 3,0 λίτρων bi-turbo boxer κινητήρα με απόδοση 420 άλογα και 500 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με το 7αρι αυτόματο PDK κιβώτιο ταχυτήτων και το Sportsplus, κάνει το 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνιση στο AvD Oldtimer Grand Prix από τις 12 μέχρι τις 14 Αυγούστου με την συμμετοχή και άλλων θρυλικών αγωνιστικών αυτοκινήτων του παρελθόντος.

ΠηγήPorsche

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Η Manthey βελτιώνει την Porsche 911 GT3 Touring

Η Manthey έχει ετοιμάσει ένα βελτιωτικό πακέτο για την Porsche 911 GT3 Touring. Αυτό αποτελείται από νέο μπροστινό spoiler που παρέχει περισσότερη κάθετη δύναμη...

Εκπληκτική restomod δημιουργία της Theon στην 911 (964) Targa

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τις restomoded Porsche 911 (ειδικά της 964 σειράς) με την Singer, φαίνεται όμως ότι η αγορά ανακατασκευασμένων παλιών Porsche παρουσιάζει...