Γυναίκα οδηγός αγώνων αγόρασε το αυτοκίνητο εξέλιξης της Koenigsegg One:1

Σχετικά άρθρα

koenigsegg_one1_in_monaco1

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο η βρετανική αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων SuperVettura είχε βγάλει προς πώληση το αυτοκίνητο εξέλιξης της Koenigsegg One:1 για 6 εκατ. δολάρια (χωρίς φόρους), και φαίνεται ότι βρήκαμε ποιος είναι ο αγοραστής.

Πιο συγκεκριμένα είναι θηλυκού γένους, με την οδηγό αγώνων και πρώην μοντέλο Carina Lima να πιάνεται να την οδηγεί στους δρόμους του Μονακό. Η 37-χρονη Πορτογαλέζα τρέχει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Lamborghini Super Trofeo στη Cup κατηγορία με την ομάδα Imperiale Racing, και μοιράζεται το αυτοκίνητο με τον δοκιμαστή οδηγό της Pagani, Andrea Palma.

koenigsegg_one1_in_monaco

Το αυτοκίνητο με αριθμό σασί #106 δεν πρόκειται για ένα από τα έξι που κατασκεύασε η Koenigsegg για τους ιδιώτες, αλλά για το αυτοκίνητο που έγινε όλη η εξέλιξη του. Το development vehicle είναι περίπου 50 κιλά πιο βαριά από τις υπόλοιπες έξι One:1, εξαιτίας της χρήσης ενός διαφορετικού τύπου carbon στη “μπανιέρα”, του roll cage και συγκεκριμένων μερών της εξάτμισης που είναι από αλουμίνιο αλλά όχι από τιτάνιο. Έχει διανύσει περίπου 100.000 σκληρά χλμ.

Με το συγκεκριμένο η Koenigsegg One: 1 κατέχει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου παραγωγής στο Spa Francorchamps, και το ρεκόρ 0-300-0 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr