Γι’αυτό το λόγο βλάκα Έλληνα υπάρχει η Λ.Ε.Α.

Σχετικά άρθρα

694473

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη για τον προκλητικό και γεμάτο οργή τίτλο, αλλά το παρακάτω video μου έδωσε μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλω από μέσα μου αυτό που με εξοργίζει, ίσως το περισσότερο, κατά την οδήγηση “άπειρων” χλμ. στο εθνικό μας οδικό δίκτυο.

Ζητώ, επίσης, συγγνώμη που “τσουβαλιάζω” και τους τυπικούς και απόλυτα σωστούς οδηγούς, που όχι μόνο τηρούν με ευλάβεια και συνείδηση τον Κ.Ο.Κ., αλλά κυρίως γνωρίζουν την πραγματική αξία και χρήση της λωρίδας έκτακτης ανάγκης.

Υπάρχει λόγος ύπαρξης της Λ.Ε.Α., και ένας από αυτούς είναι να σώζει ζωές. Και δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη της για να βοηθήσεις κάποιο όχημα ανάγκης να περάσει, καθώς μια ζωή μπορεί να σωθεί ακόμα και όταν δεν υπάρχει αυτή, όταν ανοίγεις το δρόμο, δημιουργώντας κενό.

Παρακάτω θα δεις το video που ετοίμασε το θεματικού πάρκου με μινιατούρες Miniatur Wunderland στο Αμβούργο, το οποίο δείχνει με τον καλύτερο τρόπο αυτά που συμβαίνουν και δεν γνωρίζουμε όταν βρισκόμαστε κολλημένοι στη κίνηση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...