Να αγοράζεις Rolls-Royce του 1935 και να καταστρέφεται αμέσως μετά…

Σχετικά άρθρα

Rolls-Royce

Τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει η Rolls-Royce δεν είναι εύκολο να αγοραστούν από τον καθένα. Θα πρέπει να είσαι εκατομμυριούχος για να γίνεις κάτοχος και να μπορείς να τα συντηρείς, ενώ είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεις κάτι από το παρελθόν, όπως μία Rolls-Royce του 1935. Αυτή αγοράστηκε από έναν συλλέκτη και το σχέδιο ήταν να μεταφερθεί σε μια έκθεση την Ελβετία.

Αυτό, όμως, έγινε οδικώς, και το παλαιό όχημα τραβούσε ένα Range Rover. Τα πράγματα δεν κύλησαν όπως θα ήθελε ο ιδιοκτήτης, καθώς, χωρίς να γνωρίζουμε τον λόγο, το SUV ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά και την Rolls-Royce. Το περιστατικό συνέβη μόλις στα πρώτα 2 χιλιόμετρα, στην περιοχή Valkenswaard της Ολλανδίας.

Ο dealer, Henny Kennis, δήλωσε πως «αυτό πόνεσε», ενώ περιμένει από τον ιδιοκτήτη να δει τι θα κάνει με την Rolls-Royce. Φυσικά, το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε εκεί απ’ όπου ξεκίνησε το ταξίδι, ενώ κανένας από τους οδηγούς των οχημάτων δεν τραυματίστηκε.

ΠηγήMotor Pasion

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...