Άνδρας κατηγορεί έμπορο πως πούλησε την Porsche του

Σχετικά άρθρα

Porsche-911-Turbo-1987-2

Ένας 67-χρονος άνδρας από το Bay City του Μίσιγκαν, κατηγορεί έναν τοπικό έμπορο αυτοκινήτων, πως πούλησε την Porsche 911 Turbo, παραγωγής 1987, σε μια αντιπροσωπεία στο Οχάιο, χωρίς να την άδειά του.

Ο άνδρας κατέθεσε μήνυση αναφέροντας πως είχε αφήσει την Porsche του στον εν λόγω έμπορο πριν από περίπου 2 χρόνια για κάνει σε αυτή κάποιες εργασίες συντήρησης, αλλά ποτέ δεν την πήρε πίσω. Θεωρούσε πως η 911 του βρισκόταν ακόμη στο συνεργείο, αλλά τελικά ενημερώθηκε πως είχε πουληθεί σε μια αντιπροσωπεία στο Οχάιο.

Εκπρόσωπος του εμπόρου ισχυρίζεται πως ο άνδρας κατασκεύασε την ιστορία, μιας και είχε συμφωνήσει να πουλήσει το αυτοκίνητο πριν από δύο χρόνια, ενώ τόνισε πως η διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές θα λυθεί στα δικαστήρια. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο έμπορος έκανε μια κατάθεση 30.000 δολαρίων, με την Porsche να είναι ακόμη κατοχυρωμένη νόμιμα στο όνομα του ιδιοκτήτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...