Έκανε το ταψί, τιμόνι

Σχετικά άρθρα

metal pan steering wheel

Ένας οδηγός από τον Αδελαΐδα της Αυστραλίας αποφάσισε να κάνει τιμόνι για το αυτοκίνητό του ένα ταψί, με αποτέλεσμα η αστυνομία να τον συλλάβει και να του απαγγείλει κατηγορίες.

Οι αρχές ειδοποιήθηκαν στις 08:00 χθες το πρωί, επειδή κάποιος άνδρας περιφερόταν άσκοπα σε ένα πάρκινγκ με το αυτοκίνητό του, ένα παλιό κόκκινο Mazda sedan. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο και σταμάτησαν τον οδηγό είδαν το ταψί στη θέση του τιμονιού και την μπροστινή πινακίδα αλλαγμένη.

Το αυτοκίνητο ήταν αδήλωτο, ανασφάλιστο και δεν έφερνε πινακίδες κυκλοφορίας, με τον 32χρονο άνδρα να κατηγορείται για οδήγηση ανασφάλιστου αυτοκινήτου χωρίς πινακίδες, ενώ παραβίασε και άλλους νόμους της χώρας. Η δίκη του θα γίνει στις 11 του Οκτώβρη με την αστυνομία να κατάσχει το αυτοκίνητο για 28 ημέρες.

ΠηγήABC.net.au

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...