Hamilton: Δεν έφταιγα εγώ για την κακή εκκίνηση

Σχετικά άρθρα

14195913_1314706825277309_8532991561115848193_o

Φάσκει και αντιφάσκει ο Lewis Hamilton, καθώς ενώ στην ενδοεπικοινωνία κατά την διάρκεια του αγώνα παραδέχτηκε ότι η κακή εκκίνηση ήταν δικό του λάθος, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε ότι τελικά δεν έφταιγε ο ίδιος για αυτό που του κόστισε τη νίκη.

Ο Βρετανός τρις πρωταθλητής από την pole position έπεσε στην έκτη θέση μέχρι την πρώτη στροφή, για να καταφέρει τελικά να ανέβει στη δεύτερη θέση στο τέλος του αγώνα, εξαιτίας της δυναμικής του μονοθεσίου του.

Μετά τον αγώνα και μιλώντας στους μηχανικούς του, ο Hamilton είπε ότι για την κακή εκκίνηση έφταιγε ο συμπλέκτης του αυτοκινήτου, τονίζοντας:

Μου είπαν ότι δεν ήταν οδηγικό λάθος, μου είπαν ότι δεν ήταν κανενός λάθος. Συνεχίζουμε να έχουμε ασυνέπεια με τον συμπλέκτη μας. Το έχεις δει στο Nico στο Hockenheim. Μας ενοχλεί αρκετά αυτή τη χρονιά.

Μου είπαν η διαδικασία έγινε ακριβώς πώς θα έπρεπε να την κάνω, αλλά δυστυχώς λόγω παραπάνω ροπής οι τροχοί σπίνιαραν στην εκκίνηση.

14207838_10153789759022411_7129927155898708545_o

Ο Hamilton συνέχισε λέγοντας ότι η ομάδα του δουλεύει εντατικά στον συμπλέκτη αυτή τη χρονιά, συμπληρώνοντας:

Φυσικά, ποτέ δεν σταματάμε να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε. Σήμερα μάθαμε ξανά. Φέτος είναι δύσκολη χρονιά για εμάς σε ότι έχει να κάνει να με τον συμπλέκτη. Θα πρέπει να εργαστούμε πολύ σκληρά.

Δεν είναι μια γρήγορη λύση, κάτι που μπορείς να αλλάξεις για τον επόμενο αγώνα. Έχουμε κάνει βελτιώσεις, έτσι έχουμε δει πιο συνεπείς, καλύτερες εκκινήσεις, αλλά ακόμη απέχουμε από το ιδανικό. Κάνουμε δοκιμές εκκινήσεων όλο το Σαββατοκύριακο.

Όπως είπα, το έχετε δει με τον Nico, το έχετε δει μαζί μου, αρκετές φορές. Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω την Τρίτη [στο εργοστάσιο] ότι αυτό θα είναι το μόνο πράγμα που θα μιλήσουμε, επειδή όλα τα άλλα τα κάνουμε πολύ καλά.

Γι ‘αυτό και θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δουλέψουμε και να δώσουμε όσες περισσότερες πληροφορίες, να μάθουμε όσο περισσότερα μπορούμε, για να προσπαθήσουμε και να βεβαιωθούμε ότι μέσα στους επόμενους έξι ή επτά αγώνες ο συμπλέκτης θα λειτουργεί κανονικά. Δεν δυσκολευόμαστε με την pole position, αλλά να ξεκινήσουμε από αυτή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...