Εταιρία πρώην οδηγού F1 ενδιαφέρεται για την αγορά του Silverstone

Σχετικά άρθρα

silverstone panoramic

Η πίστα του Silverstone βρίσκεται προς πώληση και μέχρι σήμερα έχει καταθέσει προσφορά 33 εκατομμύρια λιρών (€39.410.000), η Jaguar-Land Rover, μέσω των Ινδών ιδιοκτητών της, ώστε να κατασκευαστεί εκεί τα γραφεία της εταιρίας, ένα ξενοδοχείο και ένα μουσείο κληρονομιάς της JLR. Σε μια τέτοια κίνηση, όμως, μπαίνει εμπόδιο η Porsche, καθώς η γερμανική εταιρία κατασκευής σπορ αυτοκινήτων λειτουργεί ένα κέντρο οδηγικής εμπειρίας σε ένα χώρο δίπλα στη Hangar Straight.

Και εδώ έρχεται η εταιρία ενός πρώην οδηγού της Formula 1, να δώσει (;) τη λύση. Ο λόγος για τον Jonathan Palmer και την εταιρία του MotorSport Vision (MSV), που θέλει να πάρει τη “μπουκιά” από το στόμα των Ινδών.

formula-1-british-grand-prix-silverstone

Η MSV έχει στην κατοχή της και διαχειρίζεται 5 πίστες αγώνων στην Μεγάλη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένου του Brands Hatch και σε συνέντευξη του στη βρετανική εφημερίδα The Telegraph ο Palmer τόνισε ότι οι σημερινοί ιδιοκτήτες της πίστας, το British Racing Drivers Club (BRDC), δεν έχει προσκαλέσει την εταιρία του ώστε να κάνει πρόταση, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο η MSV είναι πολύ πρόθυμη, δηλώνοντας:

Μας ενδιαφέρει σίγουρα να κάνουμε μια προσφορά για το Silverstone, και έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητά μας να φέρουμε μεγάλη σταθερότητα, έχοντας όραμα για το μέλλον.

Η BRDC δεν με πλησίασε καθόλου, αλλά τους έχω πει ότι εγώ σίγουρα θέλω την ευκαιρία να κληθώ ώστε να κλείσουμε μια συμφωνία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, έχω πει ότι MSV θα την ενδιέφερε να διαχειριστεί το Silverstone.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...