Προς πώληση η Koenigsegg Agera RS One of 1

Σχετικά άρθρα

Koenigsegg-Agera-Final-3

Το πορτοκαλί hypercar της Koenigsegg που παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, με τα περισσότερα από 1.100 άλογα, τα 1.000Nm ροπής και με γραμμένα στο κοντέρ μόλις 80 χλμ. βρίσκεται προς πώληση.

Ο λόγος για την Koenigsegg Agera RS ‘One of 1′ και η τιμή πώλησης για αυτό το ξεχωριστό και ακόμα πιο συλλεκτικό όχημα με τα διάφορα εμβλήματα κολλημένα στο σασί της να δηλώνουν τη μοναδικότητα της, δεν έχει ακουστεί. Το μόνο σίγουρο είναι πως μιλάμε για ποσό που θα αγγίξει τα 4.450.000 ευρώ.

Τι αγοράζει κανείς από τον Σουηδό κατασκευαστή το ξέρει… ένα μοναδικό αλλά και χειροποίητο hypercar που εμπεριέχει τεχνολογία αιχμής. Τρισδιάστατο σύστημά τηλεματικής, αισθητήρες μέτρησης των G που δέχεται ο οδηγός, σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης των ελαστικών και άλλα.

Το καλύτερο φυσικά είναι ο ασύγκριτος ήχος του τούρμπο που βρυχάται μαζί με τον 5.0-λίτρων V8 κινητήρα που επιταχύνει το όχημα από στάση μέχρι τα 400 χλμ/ώρα σε μόλις 20 δεύτερα!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο...