Η LeEco ετοιμάζει το LeSee Pro, smartphones, VR headset, 4K τηλεοράσεις και έξυπνο ποδήλατο

Σχετικά άρθρα

leeco-lesee-pro-3

Η LeEco παρουσίασε χθες το βράδυ το LeSee Pro concept στην αγορά των Η.Π.Α, σε μια εκδήλωσε στο Σαν Φρανσίσκο, με τον Κινέζο δισεκατομμυριούχο Jia Yueting να δηλώνει πως το μοντέλο θα συμμετέχει και στη νέα ταινία των Transformers. Η εταιρία παράλληλα ανακοίνωσε πως εκτός από το αυτοκίνητο, θα βγάλει στην αγορά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, που αποτελείται από smartphones, VR headset, 4K τηλεοράσεις και έξυπνο ποδήλατο με Android.

To LeSee Pro concept δεν βρισκόταν εκεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μιας και βρίσκεται στο Λονδίνο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της πέμπτης ταινίας των Transformers. To LeSee Pro concept παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση του Πεκίνου τον περασμένο Απρίλιο και πρόκειται για ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο το οποίο φυσικά θα διαθέτει αυτόνομη τεχνολογία, με τους Κινέζους να θέλουν να χτυπήσουν την Tesla.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...