Ο έντυπος κατάλογος του νέου Ford GT

Σχετικά άρθρα

ford-gt

Το νέο Ford GT. Πολλοί άνθρωποι το λατρεύουν, λίγοι είναι οι τυχεροί που θα το αποκτήσουν. Ένας από τους αγοραστές του νέου Ford δημοσίευσε τον έντυπο κατάλογο που δίνει η Αμερικανική εταιρεία μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου.

Ο κατάλογος αναφέρει περιληπτικά την διαδικασία που ακολουθεί η Ford από την στιγμή που δέχεται την παραγγελία, την κατασκευή του αυτοκινήτου και τέλος την παράδοσή του στον τυχερό αγοραστή. Το πρώτο στάδιο, η Ford το χωρίζει σε τρία επιμέρους στάδια, την προετοιμασία, την ολοκλήρωση και την οριστικοποίηση της παραγγελίας. Ο χρόνος για την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου είναι 135 ημέρες.

Το δεύτερο στάδιο είναι η προετοιμασία της κατασκευής και η εκτέλεσή της. Το τελικό στάδιο είναι η παράδοση του αυτοκινήτου και η συνεχής υποστήριξη του αγοραστή. Η Ford ισχυρίζεται ότι και τα τρία στάδια που απαιτούνται για να αποκτήσει κάποιος το νέο GT είναι εννέα μήνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...