6

Πριν λίγο καιρό η Amazon Γαλλίας είχε έρθει σε συμφωνία με τη Seat για την εμπορική προώθηση του Mii by Mango μέσω της ιστοσελίδας της και αυτήν την τακτική φαίνεται να ακολουθεί και η Amazon Ινδίας με τη Mini. Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν για την προώθηση μιας ειδικής έκδοσης του Mini Cooper, συγκεκριμένα της Cooper S Carbon Edition.

Το αυτοκίνητο θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το “απλό” S, με την κυριότερη να αφορά στην απόδοση του κινητήρα η οποία θα φτάνει τα 210 άλογα, στη μέση περίπου του απλού S και του Cooper Works (189 και 228 αντίστοιχα).

Εκτός από τις αλλαγές στον κινητήρα, το αυτοκίνητο θα φέρει αεροδυναμικά και όχι μόνο αξεσουάρ από τον κατάλογο του John Cooper Works, τα οποία “θα βελτιώνουν την απόδοση και τη σπορ αίσθηση του αυτοκινήτου“.

Επίσης, θα ξεχωρίζει από τις μαυροκόκκινες ματ ρίγες στο καπό και την οροφή, τις ειδικές 17άρες ζάντες, το μαύρο πλαίσιο γύρω από τα εμπρός και πίσω φανάρια και τα JCW καθίσματα με κόκκινες ρίγες στο εσωτερικό.

Πόσο θα κοστίζουν όμως όλα τα παραπάνω για όποιον – Ινδό – αποφασίσει να επισκεφτεί την Amazon.in και να το αγοράσει; Θα πρέπει να είναι σε θέση να πληρώσει ένα premium της τάξης των €11.500 σε σχέση με το απλό Cooper S, με την – εκεί – τιμή του αυτοκινήτου να αγγίζει τα €54.600.