Mini Cooper S Carbon Edition μέσω… Amazon

Σχετικά άρθρα

6

Πριν λίγο καιρό η Amazon Γαλλίας είχε έρθει σε συμφωνία με τη Seat για την εμπορική προώθηση του Mii by Mango μέσω της ιστοσελίδας της και αυτήν την τακτική φαίνεται να ακολουθεί και η Amazon Ινδίας με τη Mini. Οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν για την προώθηση μιας ειδικής έκδοσης του Mini Cooper, συγκεκριμένα της Cooper S Carbon Edition.

Το αυτοκίνητο θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το “απλό” S, με την κυριότερη να αφορά στην απόδοση του κινητήρα η οποία θα φτάνει τα 210 άλογα, στη μέση περίπου του απλού S και του Cooper Works (189 και 228 αντίστοιχα).

Εκτός από τις αλλαγές στον κινητήρα, το αυτοκίνητο θα φέρει αεροδυναμικά και όχι μόνο αξεσουάρ από τον κατάλογο του John Cooper Works, τα οποία “θα βελτιώνουν την απόδοση και τη σπορ αίσθηση του αυτοκινήτου“.

Επίσης, θα ξεχωρίζει από τις μαυροκόκκινες ματ ρίγες στο καπό και την οροφή, τις ειδικές 17άρες ζάντες, το μαύρο πλαίσιο γύρω από τα εμπρός και πίσω φανάρια και τα JCW καθίσματα με κόκκινες ρίγες στο εσωτερικό.

Πόσο θα κοστίζουν όμως όλα τα παραπάνω για όποιον – Ινδό – αποφασίσει να επισκεφτεί την Amazon.in και να το αγοράσει; Θα πρέπει να είναι σε θέση να πληρώσει ένα premium της τάξης των €11.500 σε σχέση με το απλό Cooper S, με την – εκεί – τιμή του αυτοκινήτου να αγγίζει τα €54.600.

ΠηγήAmazon.in

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...

Υποχώρησαν κατά 5,2% οι πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον Μάρτιο

Μειωμένες κατά 5,2% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Μάρτιο. Συγκεκριμένα πουλήθηκαν 1.031.875 νέα αυτοκίνητα έναντι 1.089.017 τον Μάρτιο του 2022,...