Δες ένα Minibus με 530 άλογα να κυνηγά F355 και 458 Speciale

Σχετικά άρθρα

vw-minibus

Έχεις αγοράσει μια 458 Speciale ή ακόμα καλύτερα μια F355 (εννοείται χειροκίνητη) και κατεβαίνεις για ένα track day στη Monza. Ασχέτως του πόσο “χεράς” είσαι, ξέρεις ότι διαθέτεις ένα εξαιρετικά γρήγορο αυτοκίνητο, αν και περιμένεις να σου βάλουν ζόρια διάφορα βελτιωμένα (κυρίως από το γνωστό, τζαπανογερμανικό και 4κίνητο μπλοκ).

Αυτό που αντίκρισαν στους καθρέπτες τους, όμως, δυο “Ferraristi” θα μπορούσε να τους κάνει την real life εκδοχή στο ανέκδοτο με το Mini που παίζει τα φώτα στη Ferrari. Το Τ1 που τις καταδίωξε (την Speciale για  λίγο), βέβαια, έχει τόση σχέση με τα χίπικα βανάκια των 60’s όση ο Hulk με τους μοναχούς Σαολίν.

Κάτω από το διακριτικό και φαρδύτερο κατά 21 πόντους αμάξωμα βρίσκουμε τον κινητήρα της 993 Turbo, βελτιωμένο στα 530 άλογα και τα 76 κιλά ροπής. Το κιβώτιο προέρχεται από 996 GT3, η οροφή είναι από ανθρακόνημα, τα φρένα από 993 GT2 και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 επιβάτες, εξ ου και ο τίτλος “Race Taxi ” που το συνοδεύει.

fred-bernhard-race-taxi-vw-bus-45-of-52

Μπόνους πόντους νοσταλγίας και cultness o ξύλινος λεβιές, α λα 917.

fred-bernhard-race-taxi-vw-bus-31-of-52

Mπόνους στο μπόνους, onboard βόλτα στο Spa.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...