Πως σου φαίνεται ένα 2-πορτο BMW E30 M3 Touring;

Σχετικά άρθρα

griots_garage_2_door_bmw_e30_m3_touring_07

Όπως πάντα, στη SEMA εκτός από εξεζητημένα projects, υπάρχουν και κάποια που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στη φετινή μεγαλύτερη έκθεση βελτιωμένων της Αμερικής, η Griot’s Garage παρουσίασε μια 2-πορτη BMW E30 M3 Touring.

Αν δεν κατάλαβες με την πρώτη ματιά τι βλέπεις, ο συγκεκριμένος βελτιωτικός οίκος βρήκε στην Ιαπωνία μια Σειρά 3 (E30) Touring του 1989, και ο σκοπός τους ήταν να παρουσιάσουν μια μετατροπή M3, αλλά με σώμα 2-πορτου αμαξώματος.

griots_garage_2_door_bmw_e30_m3_touring_04

Κάτω από το καπό φυσικά δεν έχει μείνει απείραχτο, καθώς έχει τοποθετηθεί ο 4-λιτρος M60 V8, προερχόμενος από μια BMW 540i του 1995, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, από το ίδιο αυτοκίνητο, στέλνοντας τη δύναμη στον πίσω άξονα, με τη βοήθεια ενός διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...