Η RS γκάμα της Audi θα διπλασιαστεί μέχρι το 2018!

Σχετικά άρθρα

2436x1552-rs6-front

Στις αρχές του έτους, ο πρόεδρος της Audi Αμερικής, Scott Keogh, δήλωνε ότι η Audi θέλει να επεκτείνει την γκάμα των RS μοντέλων της. Όμως για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι θα την διπλασίαζε!

Αυτή τη στιγμή, η Audi έχει 7 RS μοντέλα: τα δύο TT, ανοιχτό και κλειστό, το A3, το Q3, το A6, το A7 και φυσικά, το R8. Ο Stephan Winkelmann, που έφυγε από την Lamborghini για να αναλάβει την Audi Sport τον Φεβρουάριο που μας πέρασε, λέει ότι σε αυτά, θα προστεθούν 8 ακόμα μοντέλα! Φυσικά δεν αποκάλυψε ποια θα είναι αυτά, αλλά θα είναι 8 και θα έρθουν να προστεθούν στην γκάμα μέσα στους επόμενους 18 μήνες!  Γενικά, ο Winkelmann κράτησε καλά κρυμμένα τα χαρτιά του, αποφεύγοντας να αποκαλύψει οτιδήποτε ουσιώδες πέραν της επέκτασης της γκάμας. Το μόνο που σχολίασε, είναι ότι η RS γκάμα δεν ακολουθήσει την κατεύθυνση που έχει επιλέξει η AMG.

Δεν πρόκειται να κάνουμε ότι κάνουν. Έχουμε πολλά σχέδια αλλά δεν τα αποκαλύπτουμε ακόμα. Είναι καλύτερα να υπόσχεσαι λίγα και να κάνεις πολλά.

Σε αυτό το τελευταίο δεν έχει άδικο. Όμως να σημειώσουμε ότι οι πωλήσεις της AMG έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια, φτάνοντας τα 80.000 κομμάτια, ενώ η Audi ελπίζει να πουλήσει 20.000 φέτος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...