Alonso: Την επόμενη φορά θα πέσω πάνω στον Vettel

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso

Ένας από τους δυσκολότερους και πιο προκλητικούς για τους οδηγούς αγώνες ήταν το Βραζιλιάνικο Grand Prix. Τα βρόχινα ελαστικά ήταν τα πιο κατάλληλα σε όλο τον αγώνα, καθώς υπήρχε πολύ νερό, έτσι τα λάθη από τους οδηγούς ήταν αρκετά. Ανάμεσα σε αυτά, υπήρχαν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες μάχες, όπως αυτή του Fernando Alonso με τον Sebastian Vettel.

Ο Ισπανός προσπαθούσε να κρατήσει τη θέση του, όμως ο Γερμανός ήταν πιο γρήγορος. Τελικά, το προσπέρασμα ήρθε, αλλά ο οδηγός της McLaren αναγκάστηκε να πατήσει εκτός πίστας στη στροφή 11, προκειμένου να μην υπάρξει επαφή. Προφανώς και δεν είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο που προσπέρασε ο Seb, γι’ αυτό και λέει ότι, την επόμενη φορά, θα πέσει πάνω στον οδηγό της Ferrari, δίνοντάς του ένα καλό μάθημα.

Υπήρχε μια περιοχή εκτός πίστας, τη χρησιμοποίησα και τίποτα δεν έγινε. Αλλά, αν υπήρχε ένας τοίχος εκεί, ή θα έπεφτα στον τοίχο ή πάνω του, κάτι που θα κάνω πιθανώς την επόμενη φορά. Θα πέσω πάνω του και θα χάσει περισσότερους βαθμούς από ‘μένα. Είναι εντάξει. Μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις την περιοχή εκτός πίστας και αυτό είναι όλο. Αλλά, μια μέρα θα πέσω πάνω του και θα καταλάβει ότι η πίστα ανήκει σε όλους.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...