Νυχτερινό αγώνα στο Las Vegas θέλει η Liberty Media

Σχετικά άρθρα

las-vegas

Η Liberty Media δεν έδωσε 4,4 δισεκατομμύρια δολάρια απλά επειδή της περίσσευαν. Η αμερικανική εταιρεία θέλει να κάνει αρκετές αλλαγές, αλλά αυτό θα γίνει σε βάθος χρόνου, καθώς οι διοίκηση του αθλήματος θα χρειαστεί χρόνια για να αλλάξει. Ανάμεσα σε αυτά που διαβάζουμε είναι και το streaming στο Διαδίκτυο, ενώ πιθανότατα θα υπάρξουν αλλαγές και στο καλεντάρι.

Η Formula 1 είναι πολύ δημοφιλής σε κάποιες χώρες του πλανήτη, ωστόσο αυτό δε συμβαίνει παντού. Η Liberty Media θέλει να το αλλάξει, έτσι σκοπεύει να διοργανώσει Grands Prix και σε περιοχές που δεν έχουν πατήσει ξανά τα μονοθέσια, μία εκ των οποία είναι το Las Vegas, όπως λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Greg Maffeir.

Υπάρχει ένα γενικό ενδιαφέρον αν αυξήσεις τον αριθμό των αγώνων μέχρι σ’ ένα σημείο. Η FIA βγάζει χρήματα, οι ομάδες βγάζουν περισσότερα χρήματα, εμείς βγάζουμε περισσότερα χρήματα. Προφανώς, υπάρχει ένα όριο σε αυτό. Να πηγαίνεις τα μονοθέσια σε όλο τον κόσμο, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να αυξηθούν οι αγώνες σε ήπιο βαθμό. Μ’ αρέσει η ιδέα να έχουμε νυχτερινό αγώνα στο Las Vegas.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα