Αυτό είναι το Kia GT

Σχετικά άρθρα

kia-gt-2018

Κάποιος υπάλληλος της Kia δεν άντεξε και έβγαλε φωτογραφία το Κia GT, την έκδοση παραγωγής του Kia GT Concept που είδαμε στην έκθεση της φρανκφούρτης το 2011.

Πρόκειται για ένα τετράθυρο σεντάν μοντέλο με έντονα coupe χαρακτηριστικά στα πρότυπα των BMW Σειράς 4 Gran Coupe και Audi A5 Sportback. Η παρουσίασή του αναμένεται μέσα στο 2017 και θα κατασκευάζεται πάνω στην πλατφόρμα του νέου Genesis G70, το οποίο είδαμε σαν concept στην έκθεση της Νέας Υόρκης. Η κίνηση περνά στον δρόμο από τον πίσω άξονα και κάτω από το καπό του θα βρίσκεται είτε ο twin-turbo V6 3,3 λίτρων κινητήρας απόδοσης 395 ίππων και 534 Nm ροπής, ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, είτε η έκδοση του με ένα turbo απόδοσης 311 ίππων και 400 Nm ροπής.

Στην Ευρώπη θα υπάρχουν διαθέσιμοι επίσης κινητήρες diesel αλλά και κινητήρες μικρότερης χωρητικότητας, ενώ δεν αποκλείεται η γκάμα του GT να περιλαμβάνει και μία καυτή έκδοση που θα κινείται από κάποιον V8 κινητήρα.

ΠηγήKia-World

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...