Μόνο καλύτερος γίνεται ο Verstappen, λέει ο Horner

Σχετικά άρθρα

verstappen-horner

Παρόλο που οι κινήσεις του έστρεψαν πολλούς οπαδούς του αθλήματος εναντίον του, ο Max Verstappen είναι ένας πολύ γρήγορος και ταλαντούχος οδηγός, με λαμπρό μέλλον μπροστά του. Η Red Bull επέλεξε να αντικαταστήσει τον Daniil Kvyat με τον Ολλανδό, λόγω των κακών εμφανίσεων του Ρώσου στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το ντεμπούτο του με τη αυστριακή ομάδα ήταν εντυπωσιακό, κερδίζοντας το Ισπανικό Grand Prix, παίρνοντας την πρώτη από τις δύο νίκες της σεζόν για την RBR, η οποία δε μετανιώνει την πρόσληψη του μικρού. Ο Christian Horner, επί κεφαλής της ομάδας, πιστεύει πως το μοναδικό που έχει να κάνει ο Verstappen είναι να βελτιώνεται, κάτι που, όμως, απαιτεί σκληρή δουλειά.

Νομίζω πως ο κάθε αθλητής μπορεί να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Κερδίζει συνεχώς εμπειρία. Έκανε ένα πολύ ώριμο αγώνα στο Abu Dhabi, και ο τρόπος που διαχειρίστηκε τόσο τα πολύ μαλακά όσο και τα μαλακά ελαστικά ήταν πολύ ώριμος. Όσο κερδίζει εμπειρία, θα είναι σε καλύτερη θέση τα επόμενα χρόνια. Πάντα υπάρχουν περιοχές που μπορείς να βελτιωθείς και είναι θέμα δουλειάς για να αυτό το οριακό που μένει.

horner

Η νίκη είναι σίγουρα το highlight του μικρού, αλλά πραγματοποίησε μερικές ακόμα εξαιρετικές εμφανίσεις, όπως φυσικά αυτή στο Βραζιλιάνικο Grand Prix, αφήνοντας τους ανθρώπους της Red Bull άκρως ικανοποιημένους.

Έχει γίνει μια πολύ εντυπωσιακή δουλειά, έχοντας μπει στο μονοθέσιο, κερδίζοντας τον πρώτο αγώνα και στη συνέχεια ανεβαίνοντας αρκετές φορές στο βάθρο. Η οδήγηση που ξεχωρίζει δεν είναι μόνο στη Βαρκελώνη, επειδή ήταν πολύ δυνατός στο Μόντρεαλ και οδήγησε λαμπρά στο βρεγμένο του Silverstone. Ήταν πολύ δυνατός στην Αυστρία και οδήγησε σπουδαία στην Ιαπωνία. Ήταν, επίσης, δυνατός και στο Μεξικό. Η Βραζιλία ήταν μια απολύτως εκπληκτική οδήγηση και ήταν εξαιρετικός και στο Abu Dhabi. Έχει μαρκάρει τον εαυτό του ως τον οδηγό του μέλλοντος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr