Νέα υπερσύγχρονη αντιπροσωπεία της BMW και Mini Σφακιανάκης στο Περιστέρι

Σχετικά άρθρα

bmw_sfakianakis_23

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ εγκαινίασε τις νέες πρότυπες εγκαταστάσεις της στην λεωφόρου Κηφισού 36 στο Περιστέρι. Στα 2.500 τ.μ. εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής διαρρύθμισης, η νέα μονάδα ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης BMW-MINI απευθύνεται στους λάτρεις των premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, συγκεντρώνοντας όλα τα μοντέλα των BMW, Mini, BMW Motorrad, BMW i, BMW M αλλά και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα BMW Premium Selection, κάτω από την ίδια στέγη.

bmw_sfakianakis_22

Εκεί μπορείς να κάνεις test drive αυτοκινήτων, να ενημερωθείς για τις τελευταίες εξελίξεις σε τεχνολογία και καινοτόμα υλικά, να επιλέξεις εξοπλισμό αλλά και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που σου ταιριάζει, ενώ απολαμβάνεις υψηλές προδιαγραφές τεχνικής εξυπηρέτησης από τους εμπειρότερους και με την μακροβιότερη σχέση με την BMW, πιστοποιημένους μηχανικούς.

bmw_sfakianakis_18

Ο κος Σταύρος Τάκη, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ δήλωσε σχετικά:

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στη συνεργασία μεταξύ της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, της μεγαλύτερης εταιρείας στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και του BMW Group Hellas, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών. Δημιουργήσαμε με πάθος και αφοσίωση ένα συναρπαστικό χώρο 2500 m2, αφιερωμένο στους πελάτες που μας ακολουθούν εδώ και 60 χρόνια.

bmw_sfakianakis_14

Ο κος Karim Christian Haririan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του BMW Group Hellas τόνισε:

To 2016 έχει υπάρξει εξαιρετική χρονιά, με τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad να έχουν επιτύχει διψήφια ποσοστά αύξησης μέχρι στιγμής. Οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση και στα τρία brands. Πολύ σημαντικός παράγοντας στην εμπορική επιτυχία μας είναι το εξαιρετικά αφοσιωμένο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων. Η εταιρία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ με τις εντυπωσιακές νέες εγκαταστάσεις BMW, BMW i, MINI και BMW Motorrad αποτελεί σημαντικό μέλος του Δικτύου μας στην Αθήνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...