Ηλεκτρικές εκδόσεις για τα μοντέλα της BMW μέχρι το 2020

Σχετικά άρθρα

BMW-740Le-4918

Τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα που διαθέτει η BMW μέχρι στιγμής είναι το i3 και i8. Αυτό φαίνεται πως δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού ετοιμάζει ηλεκτρικές εκδόσεις για όλα της μοντέλα μέχρι το 2020.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σε μια συνέντευξη του, ο Harald Kruger, διευθύνων σύμβουλος του BMW Group, οι ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν αρκετά γρήγορη επιτάχυνση και αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να προσφέρει “γνήσια οδηγική απόλαυση” συνώνυμη με τις παλαιότερες BMW. Επίσης όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα θα διατηρήσουν τα σπορ χαρακτηριστικά οδήγησης, όπως έχουν και τα βενζινοκίνητα μοντέλα.

Υπεύθυνη για τα νέα μοντέλα θα είναι το iPerfomance όπως γίνεται σήμερα με την 330e και 740e. Ηλεκτρικές εκδόσεις θα αποκτήσουν η Σειρά 1,2,4,6, και όλα τα SUV της εταιρείας. Επιπλέον το νέο Z5 που ετοιμάζεται σε συνεργασία με την Toyota και θα παρουσιαστεί το 2018, θα αποκτήσει τέτοια έκδοση. Η BMW αναφέρει πως τα ηλεκτρικά μοντέλα θα αντιπροσωπεύουν το 20% επί του όγκου των πωλήσεων μέχρι το 2025. Την ίδια χρονιά αναμένεται να γίνει η εισαγωγή ενός αριθμού οχημάτων κυψελών καυσίμου υδρογόνου, η οποία θα ενισχύσει ελαφρώς αυτό το νούμερο.

Η BMW i ξεπέρασε τις 100.000 πωλήσεις και ελπίζει μέσα στο 2017 να καταφέρει να μεγαλώσει και άλλο τις πωλήσεις της με την σπορ έκδοση του i3. Επιπλέον μέσα στο 2017 θα δούμε τις υβριδικές plug-in εκδόσεις της Σειράς 5, ενώ θα ξεκινήσουν και οι πωλήσεις του νέου Mini Countryman το οποίο είναι το πρώτο μοντέλο της Mini με τέτοια χαρακτηριστικά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα