The Grand Tour S01E05: Τι είδαμε!

Σχετικά άρθρα

the-grand-tour-season-1-episode-5-5

To 5o επεισόδιο του The Grand Tour ανέβηκε χθες στο Amazon Prime και σε αυτό, οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, παρουσίασαν την εκπομπή από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Προτού προχωρήσεις την ανάγνωση, θα σε προειδοποιήσω πως θα διαβάσεις αρκετά spoiler του επεισοδίου, οπότε αν δεν θέλεις να μάθεις τίποτα προτού το δεις, τότε κλείσε την σελίδα τώρα.

Spoiler! Spoiler! Spoiler!

Κύριο θέμα του επεισοδίου ήταν το ταξίδι των Clarkson, Hammond και May, στο Μαράκες του Μαρόκο, εκεί όπου οδήγησαν τα Alfa Romeo 4C Spider, Mazda MX-5 και Zenos E10. Ο καθένας από τους τρεις παρουσιαστές υπερασπίζεται της επιλογής του, με τον Hammond να “πετάει” και μια κακία για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδος.

Με τους τρεις να αναλώνονται στην τιμή της Alfa Romeo 4C, o Clarkson ενώ δηλώνει ερωτευμένος με την εμφάνιση της, της βρίσκει αρκετά ελαττώματα, παρά το γεγονός ότι η 4C είναι το αγαπημένο του μοντέλο που πωλείται σήμερα στην αγορά. Στη συνέχεια οι τρεις τους θέλησαν να συγκρίνουν το βάρος των αυτοκινήτων, με τον Jezza να κατασκευάζει μια ιδιόμορφη ζυγαριά, με το επεισόδιο να κλείνει με τους τρεις να οδηγούν τα αυτοκίνητα σε μια διαδρομή ανάμεσα στα σετ όπου γυρίστηκαν σκηνές του Game of Thrones, του Αστερίξ και Οβελίξ, όπως και άλλων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών.

Επίσης στο επεισόδιο είδαμε τον Richard Hammond και τον James May να παίζουν “ναυμαχία” με έναν πρωτότυπο τρόπο, και αντί για πλοία να υπάρχουν λιμουζίνες, τροχόσπιτα, Prius και PT Cruisers.

Το επεισόδιο έχει ανέβει στο Amazon Prime και ποιες είναι οι εντυπώσεις που σου άφησε;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...