Η Porsche 964 Turbo 3.6 είναι ένα σπάνιο αυτοκίνητο ούτως ή άλλως, αφού μόλις 1.437 πωλήθηκαν, η έκδοση “Flachbau” είναι ακόμα πιο δυσεύρετη. Είναι προϊόν “πειράματος” του Exclusive τμήματος, που ήθελε να γιορτάσει την αυθεντική 935 και το στοιχείο που τις διέκρινε ήταν το σχεδόν επίπεδο εμπρός μέρος, με την απουσία των χαρακτηριστικών φουσκωμένων φτερών.

Μόλις 76 παραδείγματα αυτής της ειδικής 964 κυκλοφόρησαν και από αυτά, μόλις 12 είναι δεξιοτίμονα. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είναι εξοπλισμένο με το X84 πακέτο που περιλαμβάνει εμπρός φτερά και pop-up φωτιστικά σώματα από την Porsche 968 αλλά και με το X88 πακέτο που περιλαμβάνει μεγαλύτερο turbo, νέους εκκεντροφόρους, διαφορετικό χρονισμό, ελαφρώς διαφορετικές κυλινδροκεφαλές, νέες εισαγωγές αέρα, ψυγείο λαδιού και την νέα, τετραπλή απόληξη της εξάτμισης. Χάρη σε αυτό το πακέτο, ο υπερτροφοδοτούμενος, επίπεδος εξακύλινδρος των 3,6 λίτρων, αποδίδει 385 άλογα και 520 Nm ροπής!

Ακόμα, η μαύρη 964 Flachbau “πατάει” σε 18άρες RS Cup ζάντες ελαφρού κράματος και είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρική ηλιοροφή, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικά καθίσματα και δερμάτινο σαλόνι ενώ το οδόμετρο, γράφει μόλις 1.013 χιλιόμετρα.