Επίσημο: Suzuki Swift 2017

Σχετικά άρθρα

Η Suzuki παρουσίασε σήμερα τη νέα γενιά του Swift, με το μοντέλο να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2017. Η εταιρία για την ώρα έχει ανακοινώσει πως το νέο Swift στην Ιαπωνία θα προσφέρεται με δύο κινητήρες, τον τρικύλινδρο Boosterjet 1,0-λίτρου τεχνολογίας turbo απόδοσης 102 ίππων με 150 Nm ροπής που συνδυάζεται με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και τον 1.2 Dualjet ατμοσφαιρικό τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 91 ίππων με 118 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα CVT.

Επίσης θα υπάρχει και μια ήπια-υβριδική έκδοση που συνδυάζει τον 1.2 Dualjet και έναν ηλεκτροκινητήρα 3,1-ίππων με 50 Nm ροπής. Το μοντέλο ζυγίζει μόλις 840 καλά, χάρη στη νέα πλατφόρμα Heartect, θα προσφέρεται σε έξι εκδόσεις εξοπλισμού, εξοπλίζεται με σύστημα μετριασμού σύγκρουσης, αυτόματο σύστημα πέδησης, έξι αερόσακους, ABS, ESP, σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας, αυτόματη μεγάλη σκάλα φωτιστικών σωμάτων και ενεργό cruise control.

O σχεδιασμός του νέου μοντέλου είναι αρκετά έντονος, με διακριτές γωνίες, μεγάλη εμπρός μάσκα και προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς στο σημείο των προβολέων ομίχλης και μακρόστενα φωτιστικά σώματα. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών είναι “κρυμμένες” στις πίσω κολόνες, η οροφή μοιάζει να αιωρείται χάρη στις μαύρες κολόνες, με τα πίσω φωτιστικά σώματα να εξέχουν ελαφρώς από το αμάξωμα, ενώ υπάρχει και μια διακριτική αεροτομή. Ακόμα, στο εσωτερικό, υπάρχει μια εντελώς νέα κεντρική κονσόλα με τον σχεδιασμό να παραπέμπει σε αυτή του Baleno, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.

https://www.youtube.com/watch?v=3xH5fcJqX_4

https://www.youtube.com/watch?v=t3CjxhzWp7s

https://www.youtube.com/watch?v=fEa63WKvAqw

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα