Αυτόματο πλυντήριο προκάλεσε ζημιά ύψους $6.000 σε ένα Ford F-150

Σχετικά άρθρα

Το αλουμίνιο μπορεί να χαρίζει εξαιρετικά χαμηλό βάρος όπου χρησιμοποιείται, αλλά έχει τα ελαττώματά του, μιας και όντας μαλακότερο σαν υλικό από τον χάλυβα, παθαίνει ευκολότερα ζημιές.

Η Ford έχει επιλέξει το σώμα της νέας γενιάς του F-150 να είναι από αλουμίνιο και δες τι έπαθε ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου, όταν πήγε το όχημα του σε ένα αυτόματο πλυντήριο. Που να ήξερε πως με τα μηχανήματα που πλήρωσε μόλις 5 δολάρια για να του καθαρίσουν το αυτοκίνητο, θα του προκαλούσαν ζημιά αξίας 6.000 δολαρίων.

Η κεραία του αυτοκινήτου πιάστηκε στις βούρτσες και αυτές την ξήλωσαν, προκαλώντας στο αλουμινένιο φτερό του F-150 μια τρύπα αρκετών εκατοστών. Ο ιδιοκτήτης έγραψε πως το κόστος επισκευής ανήλθε στα 6.000 δολάρια και δεν μπορώ να πω αν γινόταν το ίδιο σε ένα φτερό από χάλυβα.

ΠηγήF150forum

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...