Αν και γερμανική εταιρεία, η Novitec Rosso έχει ασχοληθεί εκτενώς με τη βελτίωση ιταλικών supercars και πιο συγκεκριμένα αυτών που βγαίνουν από το Maranello. Η Ferrari F12berlinetta είναι εκπληκτική ακόμα και σε εργοστασιακή μορφή, ωστόσο οι Γερμανοί θέλησαν να κάνουν το κάτι παραπάνω για όσους ιδιοκτήτες δεν είναι ικανοποιημένοι.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που ετοίμασαν, είναι κι ένα νέο σύστημα εξάτμισης, όπως κάνουν σχεδόν κάθε φορά. Σίγουρα, ο ήχος είναι ανώτερος, αφού τα καυσαέρια ταξιδεύουν με μεγαλύτερη ευκολία μέσα στους σωλήνες, με αποτέλεσμα καλύτερη μελωδία. Ποια, όμως, είναι η πραγματική διαφορά; Δύο «Ιταλίδες» βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, γι’ αυτό και επιδόθηκαν σε μαρσαρίσματα και μία δυνατή επιτάχυνση. Νομίζω δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι νικητής.

  • Μονόγιαννος

    Μ’ αυτό το σχόλιο σε ένα αγαπημένο μου θέμα https://uploads.disquscdn.com/images/9a42438f83a06ee73f39fc7e06a7533f26679d3cd78be4e13b07deca472b2ad1.jpg ,θα κλείσω τη χρονιά στο αγαπημένο μου σάιτ,αν και δεν πολυσυμμετέχω τελευταία στους σχολιασμούς.
    Εύχομαι τα καλύτερα στην πιο τσαχπίνικη και ενημερωμένη ομάδα “αυτοκινητάκηδων” του διαδικτύου,σας παρακολουθώ χρόνια και είστε ομολογουμένως απολαυστικοί,τόσο στα θέματα,όσο και στον σχολιασμό τους!Με ΔΥΝΑΜΗ&ΥΓΕΙΑ καθ’ όλο το 2017!
    Ανοίγω και την πρώτη σαμπάνια,αν και λίγο μπαγιάτικη και πικρή στη γεύση..

  • Mika

    Novitec Rosso κι εισαι κομπλε!!!