Η νέα Mercedes C 250 Coupe και η Bentley Continental GT με Armytrix εξατμίσεις

Σχετικά άρθρα

Οι τεχνικοί της Armytrix δε θέλουν να αφήσουν πολλούς ιδιοκτήτες γρήγορων και μη αυτοκινήτων ανικανοποίητους από τον ήχο που παράγει ο κινητήρας τους. Η εταιρεία από την Ταϊβάν έχει ασχοληθεί με δεκάδες αυτοκίνητα, μερικά εκ των οποίων ανήκουν και σε μικρότερες κατηγορίες, ιδιαίτερα τώρα, που ζούμε στην εποχή του turbo.

Σίγουρα, όταν αγοράζεις τη Mercedes-Benz C 250 Coupe, δεν περιμένεις πολλά στον ηχητικό τομέα. Κι όμως, με ένα νέο σύστημα εξάτμισης, η μελωδία που φτάνει στα αφτιά σου μπορεί να γίνει καλύτερη, με την πρόταση της Armytrix να είναι πολύ αξιόλογη.

Εκτός από το γερμανικό coupe, και η Bentley Continental GT βρέθηκε στις αγκάλες των μηχανικών της, συνεπώς ο θηριώδης W12 ακούγεται πολύ καλύτερα πλέον.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...